in

Devojku Igora Kojića odbacio otac Miroslav Lazanski, a isto je učinio i Igorov tata Keba s vanbračnom ćerkom

Devojku Igora Kojića odbacio otac Miroslav Lazanski, a isto je učinio i Igorov tata Keba s vanbračnom ćerkom

Igor Kojić navodno je pronašao novu ljubav, a sa lepom glumicom ga spaja i neobičan splet životnih okolnosti.

Igor Kojić, bivši fudbaler i menadžer, bio je šest godina u braku sa popularnom pevačicom Severinom, koja je od njega starija 15 godina.

Nakon kraha njihove ljubavi, Kebinom sinu nije trebalo mnogo vremena, pa je navodno već pronašao novu devojku.

Severinin bivši muž, kako se navodi, započeo je romasu sa Teodorom Bjelicom, mladom glumicom koja ima neobičnu životnu priču.

Njih je, pored ljubavi, spojio i specifičan splet porodičnih okolnosti.

Naime, za Teodoru se više puta pisalo da je ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog koji je nikada nije priznao. Teodorina majka je Gordana Bjelica, naša glumica koja se proslavila ulogom Bebe u seriji „Srećni ljudi“.

Gordana Bjelica devedesetih u više navrata javno je govorila da je otac njene ćerke Miroslav Lazanski, koji je bio u braku za vreme ove afere. Lazanski je preminuo u avgustu prošle godine, a glumica je rešila da drugačije govori o svom detetu i njenom ocu.

“Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo,” rekla je jednom na ovu temu Gordana Bjelica.

Sa druge strane otac Igora Kojića, Dragan Kojić Keba, takođe je imao neobičnu porodičnu priču, ali u drugom smeru. Naime, za njega se utvrdilo da ima vanbračno dete koje nikada nije hteo da prizna.

Keba iz braka sa suprugom Oljom ima dvoje dece Igora i Natašu, ali i vanbračnu ćerku Inu, koju je dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Ljiljana je poznata po tome da već godinama pokušava da primoli Dragana da prizna dete, ali on sve do danas nije želeo to da uradi, niti da je upozna. Ipak, sud je utvrdio da je Keba otac, zbog čega je dužan da plati zaostale alimentacije u iznosu od oko 100.000 evra, a pevač se se zbog ove odluke suda žalio. Igor i Nataša podržali su oca u ovom procesu i nikada nisu hteli da upozanju sestru.

Keba je preduzeo brojne mere u ovom slučaju, pa je prepisao svu imovinu svojoj supruzi Olji, a onda se od nje razveo, dok je sa sinom Igorom potpisao je ugovor o doživotnom izdržavanju.

BONUS VIDEO: TOP 5 – najlepših jugoslovenskih glumica