in

Dekolte dublji nego ikada, svi gledaju niko ne trepće! (FOTO)

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, već duže vreme je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Ona njihov odnos sa punim pravom naziva pravim brakom, budući da već duži niz godina žive zajedno. Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. 

 

 

Popovićeva voli da svoje fanove, kojih broji 129.000 počasti objavama iz privatnog života, a tako je bilo i ovaj put. Ona je tako objavila selfi koji je podigao na noge ceo Instagram. Milena je poznata po modnom stilu koji bi se opisao kao poslovna elegancija. Najčešće se može videti u suknjama i haljinama do kolena i sakoima tamnijih nijansa. Ukoliko je suditi po objavama, njena omiljena boja je crna, a dekolte je taj koji često ističe u prvi plan.

Ona se tako i ovog puta opredelila za čipkanu veš majicu preko koje je ponela zakopčan crni sako. Kosu, koju najčešće nosi u vidu talasa ovaj put je ponela isfeniranu, pa joj je padala preko ramena, a mnogi se slažu da je to upravo doprinelo njenom mladalačkom izgledu. 

 

 

Fotografija je u rekordnom roku dobila oko 5.000 sviđanja na Instagramu. Fanovi su mahom ostavljali gomilu srca i zaljubljenih smajlija, kao i ruža. Primetno je da je ona i ovaj put slomila mnoga muška srca.

– Super ste u novom podkastu “Na liniji života”, baš otvoreno pričate o svemu. 

– Prelepo i istaknuto!

– Predivna, jao Božeeee, ima li te.

– Ovako prelepo, divno stvorenje samo se jednom rodi.

– O Bože, sačuvaj ovu lepu Milenu barem 100 godina, ova žena je za mene najlepše što sam do sada video.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /