in

DANICA MAKSIMOVIĆ kakvu skoro NISTE VIDELI, u ovaj deo tela gledali su svi! (FOTO)

Mnogi će ostati zapanjeni činjenicom da je glumica Danica Maksimović 1953. godište. Ona u januaru puni okruglo 70 godina, a gotovo niko joj ni u najluđim snovima ne bi dao više od 60. Ona izgledom, a još više duhom odaje utisak žene bar 2 decenije mađe. Danica ima sina Miloša koji ima 43 godine, a ova dama se ne libi da svoje telo pokaže u bikiniju na plaži i na pragu 8. decenije.

Slavna glumica je tako prekjuče na Instagramu objavila set fotografija što je i mnoge novinare nateralo da više puta proguglaju njene godine jer činjenica da ona ima blizu 70 godina nije u skladu sa njenim izgledom.

Maksimovićeva rame uz rame može da stane sa slavnim holivudskim glumicama, a mnoge bi joj pozavidele na izgledu i u ovim godinama.

Ona je na Adi Bojani u Ulcinju u crvenom kupaćem kostimu, a ništa manje od nje nismo ni očekivali. Gornji deo je jarko crven, a donji je kariran u vudu teget i plave boje dok mu je obod crven. Glumica je preko ponela tanak crni letnji kardigan kome je podvrnula rukave, a primenta je i narukvica oko njenog članka na nozi. Duga plava kosa padala joj je preko ramena dok se Danica ljuljala stojeći na velikoj ljuljašci. Ona je kao i svaka dama mislila na sve, tako su i nokti i crvenoj boji, a nije izostao ni crveni karmin. Njen stomak privukao je najviše pažnje, budući da je zategnut i ravan, a o njemu maštaju mnoge decenijama mlađe žene!

Glumica je na poslednjoj od 3 fotografije nasmejano zavaljena u ležaljci na plaži, a njen osmeh govori koliko joj je odmor prijao.

 

 

Retko ko bi ostao imun na ovo Daničino izdanje.

– Moja lepa i zgodna – napisla joj je glumica Lidija Vukićević.

– Nestravrna – napisala je pevačica Kaliopi.

– Ima li ko lepši od tebe, Dano – zapitala se glumica Milica Milša.

– Divna fotka, Dano – poručila joj je glumica Ljiljana Blagojević.

– Prelepa –

– Ista kao i pre 30 godina –

– Divna –

– Božanstvena –

– Lepota majke prirode –

– Vanvremenska lepotica –

– Ovako ne izgledaju ni devojke! Oduševljena sam! –

– Kao sirena –

– Boginja – nizali su se komentari oduševljenih fanova.

BONUS VIDEO: