in

Danas se kaje se što ga nije odmah PRIZNAO!

Marinko Rokvić, Foto: Marina Lopičić

Svi znaju da pevač Marinko Rokvić ima sinove Nikolu i Marka, koji su krenuli njegovim putem i bave se pevanjem. No, pevač ima i jednog vanbračnog sina, sa kojim je u sjajnim odnosima. Dario živi i radu u Kanadi, ali je za braću i oca veoma vezan, te koristi svaki slobodan trenutak da ih poseti.

Marinko Rokvić
foto: Marina Lopicic

On je nedavno boravio u Srbiji, kada su se braća okupila i taj susret zabeležila fotografijom koju je Nikola objavio na svom nalogu na Instagramu. Oni su se okupili u porodičnom domu, u dvorištu, a sudeći po tome što je Nikola nosio kecelju, pretpostavlja se da je on bio zadužen za bogatu trpezu. S druge strane, Marko i Dario nisu skidali osmeh sa lica, a sve su proslavili uz koju čašicu.

Marinko Rokvić nikada nije skrivao da ima sina kog je dobio u vanbračnoj zajednici, a jednom prilikom je govorio da se kaje što nije odmah to i priznao.

– To se desilo… Mislim desilo se kako se desilo. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost… Ja tad nisam bio ni oženjen – ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/24sedam)