in

Danas je udata za milijardera, a kada je čula koliko je bogat, htela je da ga ostavi

Danas je udata za milijardera, a kada je čula koliko je bogat, htela je da ga ostavi

Ima nesvakidašnju životnu priču.

Pevačica Holi Valans rođena je kao Holi Rejčel Vukadinović u Melburnu 1983. godine.

Njen otac je Srbin Rajko Vukadinović koji je bio muzičar i maneken u Beogradu, a majka joj je Britanka Rejčel Stivens.

„Otac mi je Srbin, majka Britanka, a ja sam od svega po malo. Mama je govorila da sam zapravo građanin sveta jer sam od svega pokupila“, rekla je Holi jednom prilikom za BBC o svom poreklu.

Kao tinejdžerka je glumila u australijskoj hit seriji „Komšije“, a snimanje je napustila 2002. godine kako bi se posvetila muzičkoj karijeri.

Ubrzo je snimila pesmu „Kiss Kiss“ koja je bila kaver verzija numere „Şımarık“ popularnog turskog pevača Tarkana.

Holi je sa 18 godina doživela veliki uspeh i ogromnu zaradu, ali je već sa 19 godina ostala bez ičega. Naime, ona je ušla u sukob sa svojim nekadašnjim menadžerom i morala je da mu isplati 150.000 funti zbog tvrdnji da je pokušala da raskine ugovor, prenos „Stil Kurir“.

Pre bankrota, silno je želela da majci kupi kuću, a kada njen drugi album „State of Mind“ nije uspeo da uđe u top 50 najboljih, odlučila je da napusti pevanje tvrdeći da joj „više nije zabavno“.

„Slučaj je takođe doneo troškove od dva miliona dolara za advokatske honorare. Ni ja nisam bila toliko bogata. Morala sam da razmišljam o tome kao o novom početku. Pomislila sam: ‘To je samo broj na bankovnom računu, sada ga vidite, sada ga ne vidite’. Bila bih zaista razočarana da sam mami kupila kuću, a onda da sam morala da je vratim. Ali, ja nisam odrasla s toliko novca pa znam da mogu da živim i bez njega“, izjavila je ona tada.

Nakon što se povukla sa scene, odlučila je da ode u Holivud i tamo se posvetila glumi. Dobila je uloge u filmovima kao što su „Taken“ sa Lijamom Nisonom i serijama „Prision Break“, „CSI: Miami“ i drugim.

Holi se 2009. godine potpuno promenio život kada je srela britanskog milijardera Nika Kenedija, koji je prošle godine hteo da kupi FK „Čelzi“.

Kada su se upoznali, ona nije znala ko je on, a kasnije je rekla kako je „poludela“ kada je saznala koliko je Kenedi bogat i da je želela da raskine.

Od njega je dobila brojne skupe poklone, a dosta se pričalo o Roleksu vrednom 20.000 funti koji joj je poklonio.

„Ja sam kao razmaženo derište. Moji prijatelji i sestre mi kažu: ‘Mrzim te’ kada im pokažem šta mi je kupio“, rekla je ona.

Nik je Holi ubrzo i zaprosio na jednoj plaži, dok su oko njih gorele baklje koje su formirale natpis: „Hoćeš li da se udaš za mene?“.

Venčali su se 2012. godie na raskošnoj ceremoniji na Beverli Hilsu, a goste je zabavljala Kejti Peri. Neki su tvrdili da je venčanje koštalo više od tri miliona funti, što nije zvanično potvrđeno.

Već naredne godine dobili su ćerku Luku Violet Toni, a 2017. godine dobili su i drugu devojčicu Novu Skaj Koko.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35