in

DALILA VREĐALA MRTVU ĆERKU SRPSKE GLUMICE! Zabolela je ISTINA, a onda ZGROZILA SVE! “Nosi crninu i danas”

Glavna tema ljubitelja rijalitija je odnos Dalile i Dejana Dragojevića u “Zadruzi”. Pomno se prati propast njihovog braka, popularna Bosanka svojim izjavama i postupcima ne prestaje da šokira.

Dalili skandal nije strana “materija”, pa je takmičeći se u “Parovima” izazvala gnev mnogih kada je izvređala slavnu srpsku glumicu i to u programu uživo.

Dragojevićka zaprepastila je sve kada je pre tri godine glumici Evi Ras rekla da se zapita zašto je sama bez naslednika i nosi crninu u svojoj “stotoj godini”.

foto: © ATA Images

Dalila je pobesnela kada joj se Rasova tada obratila.

– Priča se za mnoge učesnice koje su našle dečka u “Parovima” da proširuju porodicu, ali mislim da bi to prvo trebalo da uradi Dalila. Ona je u braku sa Dejanom i trebalo bi da rade na bebi. Mnogi se pitaju zašto još nemaju dete, Dalila je neko ko juri karijeru – u dahu je izgovorila glumica, ne sluteći da je to Dalili bolna tema, jer je tada, navodno, izgubila bebu.

Zato je tadašnja učesnica “Parova” sasula salvu uvreda na račun glumice.

– Što se tiče Eve, neka se zapita zašto ona nema decu, a ima sto i nešto godina. Nema porodicu i nosi crninu i dan danas.

Dalila Dragojević
foto: Instagram

Svi su zanemeli dok je Eva pred kamerama objašnjavala da je sahranila svoju naslednicu, i dalje ne želeći da uđe u raspravu, ali Dalila nije popustila.

– Ja sam svoje dete sahranila draga. Vi ne živite ovde i to ne znate. Nije lepo da moju mrtvu ćerku ružno pominjete. Ja nisam ništa protiv vas govorila, već govorim da se gledaoci pitaju kako vi još niste trudni kad ste se udali i volite Dejana. Oni očekuju, ne ja. Moja crnina dok sam živa biće na meni – zaključila je glumica tada.

(Espreso)