DADILJA ME JE ZLOSTAVLJALA KAD SAM IMALA 6 GODINA, DEČKO ME SILOVAO SA 6 DRUGARA: Strašno priznanje Pamele Anderson

Pamela Anderson, Foto: AP

Glumica Pamela Anderson u svojoj bolnoj ispovesti šokirala je javnost kada je pre nekoliko godina otkrila da je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine.

Pored ovog šokantnog otrkrića, Andersonova je priznala da se niz zlostavljanja nastavio kasnije.

Pamela je ispričala i da je sa 12 godina silovao muškarac od 25 godina, a sa 14 godina seksualno je napastvovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

– Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje – rekla je glumica.

Skrhana majka Pamele Anderson, Kerol, priznala je da nije znala kroz šta joj je sve ćerka prošla, dok ova to nije javno priznala u Kanu.

Nakon Pamelinog priznanja da je dva puta silovana, kao i da je zlostavljana u detinjstvu, njena majka je ostala u šoku i potpuno zbunjena, ali nadasve tužna što je njeno dete kroz sve to prolazilo samo.

Kerol je pre nekoliko godina rekla da nije imala pojma kroz kakav joj je horor ćerka prolazila, kao i da je cela porodica ostala bez reči i zatečena ovim priznanjem. U isto vreme, kanadska policija pokrenula je istragu povodom navodnih zločina.

(Espreso/Avaz.ba)