in

Da li se sećate VINONE RAJDER? Posle 12 godina pojavila se u izdanju koje je šokiralo svet! (VIDEO)

Glumica Vinona Rajder (50) akcenat je ponovo usmerila na sebe, htela ona to ili ne, usled suđenja njenog bivšeg dečka Džonija Depa sa Amber Herd. Vinona i Dep su se zabavljali davne `89. do `93. godine, a pretpostavlja se da su se simpatije rodile još tokom snimanja filma “Edvard Makazić“. Mnogi se sećaju magičnog trenutka kada su se Dep i Vinona 1. put sreli posle raskida, a svet su obišli ti snimci i 3 decenije kasnije.

Mnogi od nas su u to vreme navijali za njih kao  par.

Glumica koja polako gazi 6. deceniju posle mnogo godina, pojavila se u reklamnoj kampanji dizajnera Marka Džejkobsa. Ona i dalje izgleda sjajno i mladalački. Vinona je u reklami u crnoj haljini koja ima dubok dekolte i zvonaste rukave, a poprsje glumice koja krajem godine puni 51 godinu izgleda sjajno. Ona ima vezanu kosu, dok u krilu drži kivizelenu tašnu poznatog dizajnera i poseže za čašom mleka. Ispijajući mleko ona ga prosipa po grudima.

Komentari na račun izgleda poznate glumice nisu izostali, iako mnogima reklama u kojoj se mleko posipa po grudima nije baš najjasnija.

– Reklama je neuksna –

– Kada “predaleko” u ovom slučaju znači pad niz liticu u provaliju –

– Apstraktno veoma –

– Ovo me podseća na scenu iz filma Romana PolanskogGorki mesec” –

– Vinona je lepa, ali ovo je prava glupost – bili su samo pojedine reakcije na ovu kao i na naredne fotografije iz reklamne kampanje.

Vinona je glumica koju krasi talenat i lepota, što je brojnim ulogama i dokazala, ali slava čini svoje.

Nju smo tako poslednji put videli na filmu još 2010. godine u “Crnom labudu” (Black swan) gde je glumila primabalerinu čija je karijera usled povrede propala i svi su je zaboravili.

 

 

Vinona se nikada nije udavala i nema decu, a interesantan je detalj tokom snimanja filma “Drakula” iz `92. godine. Reditelj Frensis Ford Kopola je prilikom venčanja Kianu Rivsa i Vinone Rajder za potebe snimanja filma imao prave pravoslavne sveštenike. 

Na pitanje medija da li su u braku Kijanu je imao samo jedan odgovor:

Napravili smo kompletnu ceremoniju venčanja sa pravim sveštenicima. Vinona kaže da jesmo. Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom – rekao je on u intervju za Esquire.

 

Kunem se Bogom, mislim da smo venčani i u stvarnom životu. U toj sceni Kopola je koristio pravog rumunskog sveštenika. Dakle, mislim da smo u braku, već 3 decenije – rekla je svojeveremeno Vinona.

 

BONUS VIDEO: