in

DA LI SE SEĆATE ANE STANIĆ? Prizor s plaže koji je mnoge zaprepastio! (FOTO)

Poznata pop-pevačica Ana Stanić (47), koja godinama nije bila zastupljena u javnosti i tek ponekad se pojavljivala na nekom događaju, uspela je da iznenadi domaću publiku, posebno onu koja joj je verna na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona poslednjih dana boravi na Porosu u Grčkoj, a objavama u bikiniju s plaže izazvala je opštu pomamu i zaprepašćenje. Mnogi su se zapitali kako pri kraju 5. decenije ona može da izgleda tako, a sudeći po mnogobrojnim komentarima, ljudi su zaključili da je sada čak i mladolikija i zategnutija. Ona je najpre objavila fotografije u jednodelnim kupaćim kostimima, ali posle jučerašnje slike u minijaturnom crnom dvodelnom bikiniju, više niko nije ostao ravnodušan.

Ana je pozirala na plaži pored ležaljke, međutim ceo bajkovit pejzaž obale ostao je u senci njenog izgleda. Ona je blistala u crnom bikiniju, a od dodatnog aksesoara imala je šeširić i naočare. Mnoge mlađe koleginice bi pozavidele na manekenskoj figuri Stanićeve. Zategnuto telo, ravan stomak sa trbušnjacima su samo neki od pevačicinih atributa koji su fanovi pohvalili.

Bikini foto jer se vredno sunčalo – napiala je Ana uz objavu. 

Pratioci su reagovali pohvalama na račun njene zavidne linije, a regaovale su i glumica Danica Maksimović i pevačica Danijela Karić. One su bile prve koje su stikerima u vidu srca i plamena pohvalile Anin izgled.

Pevačica je dobila i komplimente da izgleda identično poput nekadašnjeg top modela El Mekfirson koja je jedina žena na svetu s nadenutim laskavim nadimkom “telo“.

– El Mekfirson Stanić. Ana zvana Telo! –

– Zgodna si Ana! Bravo! –

– Zgodniju ženu nisam videla! Tvoj intevju sam čitala skorije, a bio je o zdravoj ishrani, redovnim treninzima i zdravom životu, bogami se vidi! –

– Anči, brutalna si, života mi! –

– Bože, koliko je ova žena zgodna –

– Morska sirena –

– Vredno se treniralo, bravo –

– Izvajana si – bile su samo neke reakcije ushićenih fanova na račun golišavog Aninog tela.

Inače, Ana je ove godine posle duže pauze nastupila na takmičenju “Beoviziji”, a njena pesma “Ljubav bez dodira” je postala popularni radijski hit.

BONUS VIDEO: