in

ČUVENA RTS VODITELJKA ODLUČILA DA “ŠUTNE” VERENIKA: Razlog je ubitačan!

Slađana Tomašević, Foto: printscreen

Omiljena voditeljka “Beogradske hronike” Slađana Tomašević šokirala je vešću. Naime, Slađana Tomašević raskinula je veridbu posle pet godina, a sada je ponovo zaljubljena.

Iako mnogi nisu znali da je nakon kraha petogodišnje veze krenula dalje, Slađana je otkrila da je sada srećno zaljubljena.

– Postoji, ali nije ga “ukrao”, sama sam ga dala i to “na dlanu”.

Podsetimo Slađana Tomašević raskinula veridbu, nakon što se sa emotivnim partnerom Sašom vretila iz Italije, sa romantičnog putovanja.

– Slađa i Saša godinama su živeli zajedno i sve je zaista dobro funkcionisalo. Čak su u maju bili u Italiji na odmoru. Ipak, vrlo brzo nakon povratka sa odmora usledio je raskid. Jednostavno, više nije išlo i bez grubih reči su odlučili da se rastanu i svako krene svojim putem. Raskinuli su veridbu i ono što je sigurno je da se neće pomiriti. – priča pa dodaje:

Slađa je tog stava da ne treba nastavljati nešto što više nije ono što je bilo u doba najveće ljubavi, a da lepe stvari treba da traju dokle traju. Ovo je zaista bio šok za sve njihove prijatelje i porodicu jer niko nije očekivao da će raskinuti vezu, pogotovu što su godinama živeli zajedno i sve je delovalo kao da je njihov odnos u najboljem redu. Ipak, prijatelji i porodica su prihvatili njenu odluku i podržali je – kaže za “TV magazin” izvor blizak voditeljki.

– Nakon raskida, Slađana je sve zajedničke fotografije obrisala sa Instagrama, a nekolicina je primetila i da na ruci više ne nosi prsten. Iako su je mnogi pitali o čemu je reč, jednostavno ne želi da govori o tome.

Bonus video:

KRAJ DRAME U ZGRADI RTS

01:01

KRAJ DRAME U ZGRADI RTS

(Espreso)