in

Čuvena pevačica se pojavila u emisiji i sve ostavila bez daha! (FOTO)

Čuvena pevačica se pojavila u emisiji i sve ostavila bez daha! (FOTO)

Pevačica Mira Škorić (52) ima gomilu hitova iza sebe, ali ne posustaje i vredno radi na novim projektima. Ona je tako najavila 2 nove pesme koje je već uradila, a i snimanja spotova su u pripremi. Mira je juče gostovala na televiziji Pink, a pojavila se u stajlingu koji bi pre odgovarao nekoj upola mlađoj koleginici, iako joj je savršeno stajao. Mnogi su zato istakli da je Mira kao devojčica. Ona je ponela sportsku tuniku u jarko žutoj boji koja je po sebi imala oštampane detalje, a i kapuljača joj je bila od crnih šljokica. Tunika je sa prednje strane bila kraća, a sa zadnje duža, imala je red štepova i dubokih džepova koje je pevačica iskoristila da u njih smesti ruke prilikom fotografisanja.

Škorićeva se opredelila za crne čarape sa tačkama i duge neobične čizme, dok je imala ravno isfeniranu kosu, a primetna je bila i nešto jača šminka. 

Mreže su se odmah usijale, a srcima i zaljubljenim smajlijima podržale su je pevačice Dragana Mirković, Ana Sević, Ana Bekuta i glumica Lidija Vukićević, dok komentari fanova nisu izostali.

– Čekamo te dve nove pesme što pre, a stajling kida! –

– Diva, kraljica –

– Gospođetina –

– Ova žena što starija, to bolje izgleda –

– Škorić Mira, baš mi ne da mira! –

– Bila bomba i ostala bomba –

– Najbolja si –

– Obožavam je! – ređale su se reakcije. 

Mira Škorić sprema nove pesme i kako je najavila vraća se i to na velika vrata. Osvrnula se i na stari hit “Otkači“.

Idemo samo napred, spremaju se dve singl pesme i dva spota. Mene je malo sramota da sa 52 godina krećem da otkačim, ali imam mnogo ozbiljnih pesama, doduše nastupe uglavnom krećem tim brutalnim starim pesmama – otkrila je Škorićeva.

Ona se prisetila i dugogodišnje saradnje i prijateljstva sa autorkom Marinom Tucaković, ali dodala da postoje mnogi mladi, talentovani ljudi, iako niko kao Marina.

Ništa više neće biti isto posle Marine. Postoji dosta autora koji su pečat u mojoj karijeri, ali Marinin nedostatak se primećuje, kako njenih tekstova, tako i energije – nostalgično je odgovorila ona za medije.

BONUS VIDEO: