in

Čudan metod s kojim je Naomi Kembel ostavila pušenje, a nije ispuštala cigaretu

Čudan metod s kojim je Naomi Kembel ostavila pušenje, a nije ispuštala cigaretu

Modna ikona je smislila način da joj um i pluća budu čisti.

Naomi Kembel je pre dve godine podelila svoj najbolji savet za prestanak pušenja, a s obzirom na to da decenijama nije ispuštala cigaretu iz ruke, očigledno je pronašla efikasan način.

Poznata manekenka je ostavila cigarete 2021. godine. Prema statistikama, 80 odsto novogodišnjih odluka ne uspe u prvih šest nedelja u godini – dok istraživači veruju da je potrebno 66 dana da nova navika postane automatska.

Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naomi je tada rekla da je odlučna da se ne vrati na svoju staru naviku i objasnila je kako se trudi da održi svoje obećanje. Ona je za „The Sun“ izjavila: „Prestala sam u novogodišnjoj noći. Svakog dan posle podne plivam u okeanu sat ili dva ili samo sedim u vodi. To mi pomaže da pročistim pluća.“

cigarete

Naomi se godinama borila da prestane da puši, govoreći o svojoj navici 2014, 2017. i 2020. godine.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda je navodno u prošlosti probala hipnozu i nikotinske flastere kako bi pokušala da odbaci ovu lošu naviku, prenosi mirror.rs.

Iako ima 52 godine ona povremeno i dalje radi kao model, a pre tri dana je otkrila saradnju sa brendom Alexander McQueen. U videu za najnoviju kampanju ona nosi pantalone i sako na golo telo.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi