in

Ćerka Borisa Bekera koju nije hteo da prizna postala je zvezda bez njegove pomoći

Ćerka Borisa Bekera koju nije hteo da prizna postala je zvezda bez njegove pomoći

Manekenka, studentkinja, feministkinja.

Iako slavni teniser Boris Beker (55) nije želeo da prizna očinstvo, sam pogled na njegovu ćerku Anu Ermakovu (22) jasno daje do znanja ko joj je otac.

U međuvremenu teniser je priznao očinstvo, čak je u svojoj autobiografiji napisao da radi na njihovom odnosu i kako bi želeo da se više druži sa njom. Međutim, mlada Ana koja je sada poznata manekenka i fotomodel, svoju karijeru izgradila je sama.

Ana je manekenka i model koja privlači pažnju vitkom figurom koju je nasledila od majke Angele, koja se i sama bavila manekenstvom, ali i licem koje neodoljivo podseća na njenog oca.

Zbog svog izgleda Ana je trenutno veoma popularna u modnim krugovima, ali i na društvenim mrežama.

Pozirala je za razne modne magazine, radila je revije i kampanje za modne brendove, a po njenom Instagramu možemo videti da često putuje, kako ima instančan modni stil i da živi na „visokoj nozi“.

Iako se trenutno ne zna u kakvom je odnosu sa slavnim teniserom, sa majkom je veoma bliska, a od nje neretko dobija savete u vezi karijere.

„Moja majka mi često govori da ne dozvolim da mi ludost manekenstva udari u glavu i da uvek prvo razmislim, a tek onda delujem. Kada sam prvi put prošetala modnom pistom rekla sam sebi: ‘Prestani da žmuriš, hodaj pravo i pokušaj da ne padneš’. I uspela sam“, rekla je Ana.

Ana trenutno živi u Londonu, gde pohađa Institut umetnosti, ali često je zbog posla i u Monaku.

U nedavnom intervjuu, Ana se dotakle i teme o feminizmu, te izjavila kako je feministikinja.

„Ja sebe smatram feministkinjom. Feminizam je pitanje koje treba prepoznati i priznati. Mnogo promena u protekloj deceniji unapredilo je osnaživanje žena i radujem se što ću biti deo generacije koja to zaista prihvata“, rekla je Ana.

Podsetimo, manekenka Angela Ermakova ostala je trudna nakon jedne večere u londonskom restoranu Nobuu. Ova noć Borisa je koštala braka s Barbarom Feltus, s kojom ima dvojicu sinova Nou i Eliasa.

Iako je s Angelom teniser završio na sudu 2007. godine, na kraju su odlučili da će imati zajedničko starateljstvo nad Anom.

Foto: Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia

Danas Ana ide stopama svoje majke, osvaja svetske modne piste, a već s 14 godina znala je da želi da bude model.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram