in

Ceo svet BRUJI o ovom dirljivom gestu!

Megan Di Stalion, Foto: Profimedia

Američka reperka Megan Di Stalion uplatila je 8.000 dolara fondu koji se prikupljao za troškove sahrane njenog nepoznatog fana nakon što su joj se obratili njegovi prijatelji putem društvenih mreža.

Naime, jedan od obožavalaca putem društvene mreže „Tviter“ je napisao vrlo emotivnu i tužnu poruku poznatoj reperki Megan.

Megan Di Stalion
foto: Profimedia

„Izgubili smo prijatelja. Preminuo je iznenada. Jako te je voleo. Slušali smo tvoje pesme uvek zajedno. Želimo da pomognemo njegovoj porodici oko troškova sahrane. Napravili smo onlajn fond za to i na pola smo puta da sakupimo potrebnu cifru“, glasila je njegova poruka.

Reperka se nije javno oglašavala ovim povodom, niti je to bilo gde pomenula, ali je potrebnu svotu novca odmah uplatila nakon što je od drugog obožavaoca dobila poruku u kojoj je nagovestio da im nedostaje još 8.000 dolara.

„Želim ovu priču da podelim sa svima jer imam uvid u račun fonda i znam od koga je stigao ovaj iznos, iako ona nije o tome javno govorila. To dovoljno govori o njoj“, izjavio je prijatelj preminulog momka koji koji je priložio izvod iz fonda kao dokaz za svoje tvrdnje, prenose strani mediji.

Bonus video:

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

(Espreso)