in

Cena torbe Moze ibn Naser

Cena torbe Moze ibn Naser

Foto: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

Supruga katarskog šeika i bivšeg katarskog emira Hamada ibn Halifa ela Tanija Šejha Moza ibn Naser ne dozvoljava da je iko zaseni stilom na ovogodišnjem Mundijalu. Iz dana u dan bira sve efektnije odevne kombinacije, a na utakmici između Katara i Holandije, pre nekoliko dana, izgledala je kao oličenje modnog sna.

Pojavila se u odeći u roze i ljubičastim tonovima. Ali je prekrasnu odeću zasenila Valentino VSLING i to ne bilo koja tašna iz ove kolekcije. Reč je o pink modelu, najređem primerku koji se u ovoj boji ne može naći u ponudi na zvaničnom sajtu ove modne marke.

Cene Valentino VSLING torbi koje se prodaju u plavoj, beloj, ljubičastoj, metalik boji… kreću se od 1.200 (najmanji modeli) do 4.200 evra (modeli ukrašeni svetlucavim detaljima).

Torba koju je nosila Moza spada u one najskuplje. A kada imate na umu sledeće podatke: “Cena najama manjih stanova u Beogradu kreće se od 450 pa i 600 evra, garsonjeru u centru nemoguće je naći ispod 300 evra, a malo veći stanovi su od 1.000 evra”, pa ovu najnižu cenu podelite sa 4.200 evra, dobijete računicu da jedna Valentino torba košta skoro kao 10 mesečnih kirija u Beogradu.

Imajući u vidu bogatstvo porodice šejhe Moze koja spada u grupu najimućijih kraljevskih porodica na svetu, pomenuti iznos je sitnica. I više od toga.

Moza je sa tribina gledala i utakmicu Saudijska Aabija – Meksiko i iznova potvrdila sjajnu modnu reputaciju.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/ Blic žena)