in

CECIN NAJVEĆI HIT BIO NAMENJEN OVOJ PEVAČICI? U ŽESTOKOJ svađi sa Milijem Ražnatovićka otkrila VELIKU ISTINU!

Ceca Ražnatović, Foto: G.G./ATAImages

Da će Ceca Ražnatović biti tvrd orah u „Zvezdama Granda“ pokazala je već u prvoj emisiji, kada nimalo nije štedela reči i glas odgovarajući na provokacije ostalih članova žirija.

Ceca Ražnatović
foto: G.G./ATAImages

Pre nekoliko dana ponovo su sevnule varnice između folk zvezde i kompozitora Aleksandra Milića Milija. Sukobili su se oko kandidata, ko će ga uzeti u svoj tim. Na kraju je Ceca popustila:

‒ Evo, uzmi ovog dečka, ja sam navikla da častim. Sebičan si, zato više i ne sarađujemo. Stvorila sam te, bio si anonimus. Marina mi je rekla da „ima jedan mali talentovani“…

Mili se „branio“ da je i pre Cece imao hitove, da je sarađivao sa Harisom Džinovićem, Jami, Željkom Samardžićem… I da se onda, 1995. godine, desila pesma „Idi dok si mlad“, koju je napisao za Cecu. Međutim, ona je u emisiji otkrila da prvobitno nije bila namenjena njoj, već drugoj popularnoj pevačici.

Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen

‒ Ti si tu pesmu napisao Vesni Zmijanac!

Mili je odgovorio da ipak nije bilo tako.

‒ Vesni sam napisao „Nikome nisam ni majka, ni žena“, a Marina je rekla da „Idi dok si mlad“ ide za Cecu.

„Idi gde hoćeš, ljubi sve živo, al’ ipak drži bar neki nivo…“ Mora se priznati da Vesni ovi Marinini stihovi uopšte ne bi loše „stajali“, ali svi znamo kod koga su završili ‒ pesma je postala jedan od Cecinih najvećih uspeha.

Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Popović
foto: Printscreen

Prepirku je „začinio“ Saša Popović, poručivši Miliju da je „pre Cece imao tanke hitove“.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)