in

Buba Miranović otkrila zašto se povukla sa javne scene u jeku popularnosti

Buba Miranović otkrila zašto se povukla sa javne scene u jeku popularnosti

Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović, godinama unazad se retko pojavljuje u medijima, a sa javne scene se povukla kada je uživala najveću popularnost.

Nekada popularna pevačica sada živi mirnim i povučenim životom, posvećena porodici i prijateljima.

Buba Miranović je sada u jednom intervjuu pokušala da objasni zašto se povukla sa estradne scene.

„To je pitanje na koje ja nemam odgovor! Da li je došlo do prezasićenja ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, jer je muzika moja ljubav, zapevam čak i kad sam na privatnim veseljima, ali se nekako ugasilo. Odbila sam jedan, drugi, treći vikend da radim i sve je stalo“, rekla je Miranović za „Kurir“, pa je otkrila da li se razočarala:

„Mene da bi razočarali treba da mi je stalo, a meni na estradi nije stalo ni do koga da bih dala svoju emociju i doživela razočaranje. Sa svima razgovaram, družimo se s vremena na vreme, kolege me poštuju, a i ja njih.“

Pevačica je govorila i o svom fizičkom izgledu i upečatljivom stilu.

Buba Miranović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Nikada sebe nisam doživljavala kao neku lepoticu. Meni je najlepša žena bila Snežana Savić. Ja sam samo lepe stvari doživljavala u ovom poslu otkako sam se pojavila na javnoj sceni. Jednom prilikom, kad sam se ofarbala u crno, majka mog druga mi je rekla: ‘Molim te, vrati se u svoju prirodnu ljubičastu boju“, ispričala je Buba, pa je otkrila kako se rešila za ovu neobičnu boju kose:

„Bila sam u Cirihu s drugaricom. Ugledala sam u jednom salonu devojku kojoj je frizer pripremao takvu boju za farbanje. Ušla sam u salon i rekla: ‘Hoću i ja da budem takva.’ Na taj način farbalo se samo na tom mestu. On mi je otkrio tajnu, a ja sam kupila nekoliko blanša i otišla kod svog frizera. Prvi put sam postala narandžasta. Trebalo mi je dva-tri meseca da izvučem boju koju sam htela. Tada, da sam gledala šta drugi misle, nikad se ne bih tako ofarbala.“

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica