in

Brena objavila fotku sa početka zabavljanja sa Bobom i uputila mu dirljive reči FOTO

Brena objavila fotku sa početka zabavljanja sa Bobom i uputila mu dirljive reči FOTO

Objavom je raznežila sve.

Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Da je veoma privržena svom suprugu, govori i činjenica da je Brena javno odlučila da mu uputi poruku ljubavi, i to na Dan zaljubljenih.

„Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja. Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua, ali i kao ljubavnog para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište. Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan“, napisala je pevačica na Instagramu, uz fotografiju na kojoj možemo videti kako su Brena i Boba izgledali kada su bili dosta mlađi.

Inače, Lepa Brena i Boba Živojinović u braku su dobili dvoje dece, Stefana i Viktora, a bivši teniser ima i sina iz prvog braka.

U pitanju je Filip Živojinović koji je u bračnoj zajednici sa pevačicom Aleksandrom Prijović, i imaju sina.

BONUS VIDEO: Brena širi posao: Biznisom sa čarapama hoće da osvoji i Ameriku