in

BRENA DALA POSLEDNJA SVOJ SUD POVODOM CECINOG UČEŠĆA U ZVEDZDAMA GRANDA! Jednom rečenicom SVE REKLA: Više nisam…

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena dala je svoj komentar na promene u sastavu žirija Zvezda Granda, nekoliko dana nakon što je zvanično saopšteno da je Jelena Karleuša isti napustila, a da je novi član Ceca Ražnatović.

Na pitanje kako komentariše promene, Brena nije direktno odgovorila.

– Pa, vidite… Ja više nisam u Grandu, ali Grand je ostao u mom srcu i ostaće firma sa kojom ću ja raditi i sarađivati. Bili smo tim koji je živeo i disao za tu kompaniju – kazala je balkanska zvezda.

Potom je prokomentarisala ono o čemu je pitana, kako komentariše Cecin dolazak u žiri.

– Ako se dese neke promene, uglavom će promene biti na bolje – kratko je kazala Brena medijima, pred nastup u jednom beogradskom lokalu prošle noći, 8. septembra.

Ceca Ražnatović
foto: Espreso

Podsetimo, folk zvezda se u utorak, 7. septembra, prvi put pojavila na snimanju Zvezda Granda i stajlingom je izazvala brojne reakcije.

– Svako je indvidua za sebe, već sam dobijala ponude da budem ovde ali sam bila sprečena. Nemam tih problema, nisam vođena sujetom i šta će ko reći. Mene to ne zanima – rekla je Ceca pred snimanje.

Zadovoljna je bila i načinom na koji su je dočekali već dobro poznati članovi žirija.

– Sjajno su me dočekali. To su moje dugogodišnje kolege sa estrade. Ovo nije novo ni za njih ni za mene. Ja nisam došla ovde da se tučem, nemam od koga da se branim, nego da stavimo akcenat na kandidate. Biću objektivna – kazala je pevačica.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)