in

Branka Pujić iskreno o o početku ljubavi i braku sa Gagijem Jovanovićem

Branka Pujić iskreno o o početku ljubavi i braku sa Gagijem Jovanovićem

Oni važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Glumica Branka Pujić godinama je u skladnom braku sa Draganom Gagijem Jovanovićem. Njih dvoje imaju ćerku Anđelu koja je krenula stopama svojih roditelja, te uspešno gradi glumačku karijeru.

Kako je sama Branka priznala, sudbonosni susret za nju i Gagija dogodio se na snimanju horor filma „Sveto mesto“.

„Na snimanju horor filma ‘Sveto mesto’ bio je početak ljubavi između mene i Dragana. Malo pre toga smo već osetili ljubav, ali sve se dogodilo zahvaljujući reditelju Đorđu (Kadijeviću). Lepa osećanja nas vezuju za taj film“, rekla je Branka za „Blic“.

Branka Puijc i Dragan Gagi Jovanovic Foto:Zoran Lončarević

„Divne emocije me uvek preplave kada se setim snimanja tog filma. Uživali smo u procesu rada, iako je to bio horor. Izuzetno smo se lepo zabavljali. Smejali smo se do suza i družili lepo. Sve je bilo drugačije nego danas. Imali smo više vremena da provodimo jedni sa drugima, i tokom snimanja i nakon. Uvek se setim Deliblatske peščare, zamka Dunđerski… Sva ta mesta i svi ti objekti su i dan-danas neverovatni. Sa druge strane, na snimanjima smo imali i divne ljude, šminkere, kostimografe. Bilo je izuzetno. I sada kada se setim svega toga, mogu da tvrdim da se radilo sporije i posvećenije. Svakom detalju se davalo na značaju i svemu se posvećivala pažnja. Sada se snimanje filmova i serija dosta razlikuje. Tehnologija je uznapredovala. Sve je brže, jednostavnije, lakše i ne radi se toliko studiozno kao pre“, dodala je glumica.

Istakla je i da su ona i Dragan velika podrška jedno drugom i najbolji savetnici prilikom izbora uloga.

Foto: Zoran Lončarević

„Uvek kažemo iskreno jedno drugome ono što mislimo. Ako imamo nešto da poručimo, trudimo se da skrenemo pažnju pre nego što se završi projekat. Bitno je da pre snimajućih dana iznesemo svoje mišljene i stav. Kako Dragan meni, tako i ja njemu. Kada se priča završi i projekat bude finalan, tu ne može ništa da se menja. Najbitnije je od svega da između nas dvoje postoji velika iskrenost“, ispričala je Branka.

Na pitanje koga bi, od mladih glumaca, izdvojila kao osobu koja je privukla njenu pažnju, dala je originalan odgovor.

„Definitivno je to Dragan Jovanović“, zaključila je Branka Pujić za „Blic“.

BONUS VIDEO: Dragan Petrović Pele: Glumci nisu „glupci“