in

“Bolove osećam ponekad, ali su sada podnošljivi”

“Bolove osećam ponekad, ali su sada podnošljivi”

Glumac se polako vraća poslu.

Dragan Jovanović 2018. godine je odlučio da se privremeno povuče iz pozorišta usled zdravstvenih problema.

Naime, zbog diskus hernije nije mogao da bude po nekoliko sati fizički aktivan, te mu je posao u pozorištu postao previše zahtevan. Povremeno je snimao filmove i serija, kada mu je to zdravlje dozvoljavalo, ali njegova pozorišna pauza traje skoro pet godina.

„Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru“, otkrio je glumac.

Njega ćemo uskoro gledati u filmu i seriji „Kruna“, gde tumači Roma, a time je i ispuno veliku želju svog pokojnog tasta.

„Sam sam se pozvao, pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija, i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana“, rekao je glumac.

Podsetimo, Dragan je godinama u braku sa koleginicom Brankom Pujić, a kruna njihove ljubavi je ćerka Anđela, koja je takođe krenula glumačkim putem. Kako je Branka nedavno otkrila, sudbonosni susret se dogodio na snimanju horor filma „Sveto mesto“. 

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših glumaca starijih od 35