in

Bolje dobar razvod nego loš brak

Bolje dobar razvod nego loš brak

Sve bolje i bolje izgledaju.

One su uvek pod lupom javnosti i njihov ljubavni život prati se u stopu, čak i u teškim trenucima – kao što je razvod.

Ali da je dobar razvod uvek bolji od lošeg braka, dokaz su i fotografije ovih slavnih Srpkinja pre i posle razlaza.

Danica Ristovski

Danica Ristovski Foto:oran Lončarević

Posle 42 godine zajedničkog života, glumci Lazar (69) i Danica Ristovski (66) odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Danica i Lazar upoznali su se na prvoj godini glume i venčali su se 1980. godine. Glumica je jednom otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Par ima sinove Petra i Jovana, koji su takođe u svetu filma – kao uspešni reditelj i filmski producent.

Oni su se razveli u tišini, bez skandala i senzacija – i svako je nastavio svoj život baš onako kako mu prija. Danica do sada u medijima nije govorila o razvodu, ali njihov sin Petar jednom je spomenuo razvod roditelja.

„Žive civilizovan život bez obzira na taj razvod, sve funkcioniše normalno kao i pre. Hvala Bogu, i brat, i ja smo već u godinama, tako da tu nema nikakvih problema“. rekao je Petar.

Da je na Danicu ovaj razvod uticao, najbolje se vidi po fotografiji pre i posle rastanka –  Danica Ristovski stvarno zaslužuje sve komplimente, deluje zaista kao da se podmladila i da uživa u životu.

Danica Ristovski posle razvoda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đukić

Glumica Jelena Đukić i reditelj Milorad Milinković razveli su se 2018. godine, a iz ovog braka u kom su bili od 2005. godine imaju ćerku Divnu.

Par je ostao u prijateljskim odnosima, a Jelena je jednom prilikom prokomentarisala razlaz.

„Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos – on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost“, rekla je glumica jednom prilikom.

Ovaj razvod nije uticao na karijeru lepe glumice – Jelena snima velike projekte i nastavlja da niže profesionalne uspehe. Jedina promena koja je svima zapala za oko jeste njena frizura i boja kose, zbog koje glumica izgleda lepše nego ikad.

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i tri razvoda, a ona se neretko u javnosti šali na svoju račun kada je ova tema u pitanju.

Iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem pevačica ima ćerku Hanu, zatim je bila udata za Ljubu Jovanovića sa kojim nema decu, dok je u trećem braku sa Lukom Lazukićem dobila devojčicu Katju.

„Kad se razvodiš, emocija je jasna, pre toga patiš, a kada do razvoda dođe, već je rešeno. Mojoj deci nije bilo teško objasniti zbog čega se razvodim, one su pametne i razumele su“, rekla je pevačica jednom prilikom i dodala:

„To što sam ja tri puta doživela razvod, ne znači da nemam sreće u ljubavi. Ja ljubav jako volim i sve više je cenim i sve više u nju verujem. To što nisam uspela da budem u braku koji će biti srećan do kraja života, ne znači da nisam uspela u ljubavi. Ja se osećam kao žena koja je imala ljubav, koja je volela i koja je bila voljena. U to sam apsolutno sigurna“, izjavila je pevačica.

Njena karijera ide isključivo uzlaznom putanjom, niže hitove i modne kampanje, a čuva i svoju porodičnu idilu.  Nataša posle svakog raskida izgleda sve bolje i bolje.

Slavica Ćukteraš

Pevačica Slavica Ćukteraš bila je u braku s golmanom Vladom Avramovim, koji je sada uspešan trener. Njihov brak nije potrajao dugo – bili su zajedno od  2016. do 2019, a u njemu su dobili ćerku.

Pevačica je odlučila na vrhuncu svoje karijere da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila roditeljstvu i braku, a sa mužem se preselila u Italiju.

„Do razvoda je došlo jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sada nisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku. No, negde i razumem, javna sam ličnost, pa narod interesuje šta se dešava u mom životu. Ništa se nije promenilo u ovih dve godine otkako smo se razveli. I dalje smo u dobrim odnosima, brinemo zajedno o našoj ćerki i to je najbitnije. Iako mi više nismo partneri u ljubavnom smislu, ljubav prema našoj ćerki nikada neće nestati i to je jedino važno“, rekla je pevačica jednom prilikom.

Nakon razvoda, pevačica se vratila u Srbiju sa ćerkom, ali i javnom životu.

Slavica je nastavila sa karijerom, a otkad je ponovo na sceni, mnogi komentarišu da izgleda fenomenalno.

Emina Jahović

Razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala i danas intrigira javnost. Bili su u braku deset godina, a razveli se 2018. Imaju dvojicu sinova – Jamana i Javuza.

O ovom razvodu se dosta pisalo, a turski mediji su često bili na strani njenog bivšeg supruga.

Emina je retko govorila o razvodu za domaće medije, ali jednom prilikom se dotakla ove teme.

„Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Daće im ideju o svojim odlukama u životu pre nego što ih donesu. Ja sam uz njih, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im ljubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim. Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene i mentalno zdrave ljude s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu“, rekla je.

Nakon razvoda, Emina karijeru ni u jednom trenutku nije zapostavila, a takođe je pokazala da je uspešna biznismenka i van muzike. Postala je modna i bjuti ikona, posvetila se snimanju muzike kakvu je oduvek želela da stvara – a njena lepota je još više došla do izražaja.

Marijana Mateus

Marijana Mateus Foto:Zoran Lončarević

Marijana Mateus iza sebe ima dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom.

Modna dizajnerka je sa samo 19 godina stupila u brak sa srpskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom. Oni su u braku bili od 1990. do 1999. godine, a dobili su troje dece – ćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra.

Za Lotara Mateusa, nekadašnjeg nemačkog fudbalera, a tadašnjeg trenera FK Partizan udala se 2003. godine. Razvod je usledio šest godina kasnije.

I pored dva neuspela braka, o svojim bivšim muževima Marijana ima samo reči hvale.

„Moji bivši muževi su sjajne ličnosti. Oni su deo mog života, moje prošlosti. Osoba sam koja ne voli da se svađa i nema neprijatelje. Koga god sam volela i dan-danas ga volim. Mogu svakoga da pogledam u oči i smatram da je to jedna od najvažnijih stvari“ rekla je Marijana.

Marijana i danas vodi život na visokoj nozi i rado pokazuje detalje svojih glamuroznih putovanja. Fokusirala se na sebe i svoju decu, maksimalno uživa šta god da radi, a to se jasno vidi na njoj – jer zaista s godinama izgleda sve zanosnije.

***
BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram