in

Bolje da se uhvatiš za dalekovod nego za mene VIDEO

Bolje da se uhvatiš za dalekovod nego za mene VIDEO

Nakon šokantne izjave kojom je uvredila Srbe sa Kosova, Jovana Jeremić se ne zaustavlja, a sada je napala i svog gosta u jutarnjem programu.

Naime, jedan od gostiju u studiju bio je aktivista Zlatko Lutovac, koji je osnovao pokret Pobednička Srbija i u emisiji krenuo da priča o tome.

„Samo moram da kažem da po istraživanjima pokret Pobedničke Srbije ima veću podršku od SNS-a. Imamo trenutno najveću podršku u Srbiji“, započeo je on, a voditeljka ga je brže-bolje prekinula.

„Zlatko, ja pričam ovde sada. Ti si došao u emisiju, pozvali smo te da prelistavamo štampu. Dakle, može ovo da bude slobodna država, ali ovo je emisija koju ja uređujem i koju ja vodim i pričaće se ono o čemu ja želim. Tema jutarnjeg programa i pretresa štampe nije tvoj pokret. Moraš da naučiš da kada imamo neku temu, da se te teme i držimo i da se ne igraš sa mojim strpljenjem, jer to koliko ja mogu da budem bezobrazna ne može, veruj mi, niko u ovoj zemlji“, rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila pretećim tonom:

„Pričamo o temama koje su na naslovnim stranama. Zakaži konferenciju pa pričaj šta god hoćeš. Ova emisija nije tvoja lična promocija i tvoj lični termin, to puno košta na Pinku i ovde stavljamo tačku povodom toga. Sve dalje – idemo u haos, a to ti sa mnom ne treba. Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić.“

Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama, a komentari ispod njega su se samo nizali. Dok su neki uvideli da Jovanin gost više nije bio u studiju nakon prvih reklama, drugi su komentarijsali da je voditeljka bezobrazna, a bilo je i komentara u kojima je Srbija upoređena sa Severnom Korejom.

BONUS VIDEO: 24 minuta: Dream team na Pinku Jovana Jeremić i Bogoljub Karić