in

Blejk Lajvli o Rajanovom odnosu sa drugom ženom

Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Blejk Lajvli je od 2012. u braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom. Smatraju se jednim od najuticajnijih i najpopularnijih parova u svetskom šou-biznisu. A njihova veza ocenjuje se kao jako stablina. Bilo je tu i malo težih momenata, kako je glumica priznala jednom prilikom.

Blejk Lajvli je u braku sa kolegom pa im to sigurno pomaže u profesionalnim izazovima. Snimanje intimnih scena jeste sasvim uobičajeni izazov za glumce, a kako se ona izborila kada je na ekranu ugledala svog supruga u takvoj “akciji”?

“Svi su u avionu želeli su da gledaju “Deadpool”, svi. To je bilo pravo mučenje. Gde god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama sa drugom ženom”, rekla je Blejk Lajvli ranije u emisiji Tonight show, piše People.

Otkrila je i da se desila prilično neprijatna situacija: “Onda je i moja ćerka pogledala ekran i počela da maše Rajanu jer je mislila da je to kao Fejstajm”. Film “Deadpool” premijerno je prikazan 2016. i Rejnolds u njemu tumači glavnu ulogu.

Blejk je nedavno istakla da neće dozvoliti da joj obaveze u Holivudu utiču na brak. Poznati par ima važno pravilo – nikada ne odlazi na snimanje u isto vreme. Gostujući u emisiji Further Ado, napomenula je da ne dozvoljavaju da posao negativno deluje na njihovu vezu iako je oboma gluma jako bitna.

Podsetimo, Blejk i Rajan imaju četiri ćerke. Važe pritom i za veoma duhovit par koji se šali na svoj račun, time dokazuju značajno ljubavno pravilo – zabavno im je u vezi, a to je važno da bi emotivan odnos trajao.

Bonus video:


01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)