in

Bjanki Ćensori ispala zadnjica u helankama

Bjanki Ćensori ispala zadnjica u helankama, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nove fotografije Bjanke Ćensori u provokativnoj kombinaciji obišle su planetu. Ovo joj nije ni prvi, a ni poslednji put.

Bjanka i Kanje Vest fotografisani su u Los Anđelesu i izlasku u porodični restoran “The Cheesecake Factory”. Nije nikakvo iznenađenje da Bjanka izavala opštu pametnju jer su se prisutni okretali za njom.

Naime, Bjanka se pojavila u minijaturnom topu u boji kože i neonsko zelenim helankama koje je spustila tako da bi svi mogli da vide mali delić njene zadnjice.

Bjanki Ćensori ispala zadnjica u helankama
Bjanki Ćensori ispala zadnjica u helankamafoto: Bambam/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se držao za ruke, a u par navrata Kanje je stao iza svoje supruge kako bi “sakrio” su joj se spustile helanke.

Izvori bliski paru su za “Daily Mail” rekli su da Bjanka je razgovarala sa Kanjeom o ideji da dobiju dete i da zasnuju porodicu. Dodaju i da je uključena u odrastanju četvoro dece koje je dobio sa Kim.

Naime, majka i otac ćensori prvo su podržavali ćerku u želji da zasnuje porodicu sa Vestom, ali kako je vreme prolazilo i kako su njene kontrovezne fotografije u javnosti postale tema rasprave sve više su zabrinuti za nju.

Kanje je stao iza svoje supruge kako bi 'sakrio' da su joj se spustile helanke.
Kanje je stao iza svoje supruge kako bi “sakrio” da su joj se spustile helanke.foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor kaže da otac Bjanke Sensori želi da razgovara sa Kanjeom kako bi shvatio šta se događa između njih i sa njegovom ćerkom.

“Želi da ga pita da li bi ovakve stvari radio svojim ćerkama – Nort ili Čikagu, da ih javno erotizuje i posramljuje”, dodaje izvor.

Dok izvori tvrde da porodica ne podržava Bjanku, njena majka Aleksandrija je prošle nedelje fotografisana zajedno sa ćerkom i Kanje Vestom na aerodromu.

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / Blic žena/ Milorad Milovanović/ Prenela:M.S.)