in

Bjanka Ćensori u srebrnom miniću i gaćicama

Foto: @bkackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanosnoj crnki ovo joj nije ni prvi, a ni poslednji put da gola hoda po ulici.

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori su uhvaćeni u šetnji u Zapadnom Holivudu, Kaliforniji, a njihov izgled je sve šokirao,

Za njihov izlazak u grad, Kanje je nosio potpuno crnu odeću, kao i uvek, dok je Bjanka pokazala dosta gole kože u sivom grudnjaku uparenom sa super kratkom srebrnom suknjom gde čak i viri veš.

Njene bujne grudi je ovaj grudnjak jedva držao, a možemo zamisliti kakve su bile reakcije ljudi kada su je videli u ovom ultra minjaku.

Ona je juče izlazila iz kuće u zelenim helankama, bez donjeg veša koje su non – stop spadale. Kanje je u jenom trenutku čak i stao iza nje kako bi joj iste podigao.

Juče izlazila iz kuće u zelenim helankama
Juče izlazila iz kuće u zelenim helankamafoto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, neki izvori tvrde da porodica ne podržava Bjanku, ali je njena majka Aleksandrija prošle nedelje fotografisana zajedno sa ćerkom i Kanje Vestom na aerodromu što bi se moglo protumačiti da podrški ima ipak od mame.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / M,S.)