in

Bjanka Ćensori u minjaku bez veša

Bjanka Ćensori, Foto: shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Ćensori ovog puta uskočila je u nešto ženstvenije, ali opet ekstremno izazovno izdanje, koje je otkrilo više nego što je iko očekivao.

Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinu u bebiroze boje od satena, sa ogromnim dekolteom i golim leđima, te detaljima napravljenih od kristala, a upotpunila ju je prozirnim dokolenicama i Prada salonkama sa otvorenom petom i niskom potpeticom.

Ako ste pomislili da je ovo jedno od primerenijih izdanja slavne 29-godišnjakinje, prevarili ste se! To je bio slučaj samo dok se nije okrenula – pri svakom pokretu haljina joj se podizala, i jasno se nazirala njena gola zadnjica.

Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinu
Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ostaće misterija da li je nosila gaćice, ali svi su izgledi da nije, što svakako ne bi bio prvi put da se u javnosti pojavi bez donjeg veša!

Činjenica da je u svakom trenutku njena najintimnija zona potencijalno izložena pogledima javnosti bila je šokantna i uznemirujuća, ali Bjanka ne odustaje od tog modnog pravca.

Ostaće misterija da li je nosila gaćice, ali svi su izgledi da nije
Ostaće misterija da li je nosila gaćice, ali svi su izgledi da nijefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka je, kao i obično, zalizala kosu unazad, vezavši je u nisku punđu, a bila je neprimetno našminkana. Od nakita je nosila samo venčani prsten, a čitavo izdanje ostavlja utisak kao da je ciljano osmišljeno u Lolita stilu.

Podsetimo, pre nešto više od dve nedelje u medijima su se pojavili navodi koji tvrde da Bjankin otac Leo misli da se njegova ćerka oblači “prostački”.

“On želi da sedne kao čovek sa Kanjeom i da ga pita o čemu prokleto razmišlja kada paradira sa Bjankom kao da je “prostački, goli, trofejni poni”, rekao je izvor blizak njenim roditeljima.

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / Blic žena/ Stefana Pavlović / Prenela:M.S.)