in

Bjanka Ćensori u bodiju na ulici

Bjanka ne mari za poglede, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navikli smo na to da supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori danima pravi potpuni haos na ulicama Los Anđelesa svojim izazovnim stajlinzima, ali i potpunom golotinjom.

Pre par dana se pojavila u helankama koje su joj otkrile zadnjicu, zatim dan kasnije izašla je u nakraćoj mini suknji na svetu, a onda je potpuno providnu bluzu nosila bez brushaltera.

Ona bukvalno nije ništa prepustila mašti, te je svima pokazala čime raspolaže.

Bjanka je za ovu šetnju gradom odabrala beli bodi
Bjanka je za ovu šetnju gradom odabrala beli bodifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada je ponovo šokirala javnost novim izazovnim izdanjem, mada je obučenija nego inače. Naime, Bjanka je za ovu šetnju gradom odabrala bodi koji se nosi ispod neke haljine, ali i čarape od čipke. Ni ovoga puta nije imala pantalone, niti dužu suknju.

Iako joj belo izuzetno lepo stoji i ovoga puta je izgledala kao da je zaboravila neki deo odeće kod kuće. Tu su i bele sandale koje se slažu sa ovim čudnim stajlingom.

Kanje ne odustaje od crne boje
Kanje ne odustaje od crne bojefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćensori je i ovoga puta pokazala je svoj uzani struk, dugačke noge, a grudi su bile u prvom planu.

Iako je skroz u belom, Kanje za razliku od svoje supruge ne odustaje od izdanja “crno od glave do pete”, te je i ovoga puta neprepoznatljiv sa ovom kapuljačom.

Podsetimo, Bjanka je nedavno uslikana i sa svojom mamom.

Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinu u bebiroze boje od satena, sa ogromnim dekolteom i golim leđima, te detaljima napravljenih od kristala, a upotpunila ju je prozirnim dokolenicama i Prada salonkama sa otvorenom petom i niskom potpeticom.

Mama je bila u dosta smirenijem izdanju od ćerke.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / M.S.)