in

Bjanka Ćensori u belim čipkastim najlonkama

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bjanka Ćensori u novom izlasku sa suprugom Kanjeom Vestom ponovo je pokazala još jednu modnu kombinaciju koja ne uključuje pantalone.

Ćensori je na bele čipkaste najlonke obukla plavi bodi bez bretela, a celu modnu kombinaciju uparila je s belim štiklama. Kao i do sada, kosa joj je bila podignuta u zalizanu punđu.

Reper nije iznenadio svojom kombinacijom – ponovo se prošetao u crnim pantalonama i crnoj majici s kapuljačom i patikama u istoj boji. Par se, kako prenosi Daily Mail, uputio u AMC Theatre, gde su navodno gledali film “Dina 2“.

Nosila je bele čipkaste najlonke i plavi bodi bez bretela
Nosila je bele čipkaste najlonke i plavi bodi bez bretelafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim bioskopa, nedelja je bila rezervisana i za kupovinu automobila. Vest je na svojim Instagram storijima podelio kako sa suprugom posećuje auto-salon, a kako mediji prenose, Ćensori je sedela u belom “poršeu”.

Ćensori i dalje ostaje pri svom modnom izrazu, zbog kog joj se čak i Kim Kardašijan obratila.

“Kim je poručila Kanjeu da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači u blizini njihove dece. Kanje je isto to radio i s Kim tokom njihovog braka, ali razlika je u tome što je on tada bio poštovan kao osoba i kao umetnik”, rekao je bliski izvor.

Ona je nosila bele čipkaste najlonke i plavi bodi bez bretela, a reper nije iznenadio svojom kombinacijom
Ona je nosila bele čipkaste najlonke i plavi bodi bez bretela, a reper nije iznenadio svojom kombinacijomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zabrinutost Kardašijanke nastavlja se na zabrinutost Ćensorine porodice i prijatelja. Podsetimo, Ćensorina majka je došla iz Australije da vidi šta se događa s njenom ćerkom, a otac je repera pozvao u Australiju da porazgovaraju.

“Kanje je pozvan da ode u Australiju, ali Bjanka okleva to da dozvoli jer zna kako će njen otac reagovati”, objasnio je izvor.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Daily Mail/Kurir/L.S/prenela:B.S.)