in

Bjanka Ćensori pre nego što je počela da ide gola

Foto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Ćensori u novom izlasku sa suprugom Kanjeom Vestu ponovo je pokazala još jednu modnu kombinaciju koja ne uključuje pantalone.

Bjanka je na bele čipkaste najlonke obukla plavi bodi nalik na kupaći kostim, a celu modnu kombinaciju je uparila s belim štiklama.

Kanje Vest nije iznenadio svojom kombinacijom – ponovo se prošetao u crnim pantalonama i crnoj majici s kapuljačom i istobojnim patikama. Bjanka Sensori i dalje ostaje pri svom skandaloznom modnom odabiru, zbog čega je nedavno izazvala zabrinutost porodice i prijatelja.

Bjanka, arhitekta iz Melburna, postala je medijska senzacija i tema na društvenim mrežama kada je objavljeno da je u braku sa Kanje Vestom, ali i posle njenih kontroverznih izdanja u kojima se pojavljivala u javnosti.

Pre nego što je upoznala repera i producenta Bjanka je imala dugu smeđu kosu i stil odevanja je bio potpuno drugačiji nego što je u poslednjih godinu dana.

Bjanka je imala dugu smeđu kosu i stil odevanja je bio potpuno drugačiji
Bjanka je imala dugu smeđu kosu i stil odevanja je bio potpuno drugačiji foto: Printscreen Instagram/biancacensori

Posle tajnog venčanja Sensori i Vesta u decembru 2022. godine često je bila upoređivana sa Kim Kardašijan.

Naime, već neko vreme kruži priča da reper od nove supruge želi da napravi vulgarnu kopiju Kim Kardašijan i da je Bjanku “upropastio”.

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / Blic žena/ Marija Brčić/ Prenela:M.S.)