in

Bjanka Ćensori i Kim Kardašijan na istom mestu

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kanje Vest je pre nekoliko dana promovisao novi album, a pažnja je na kratko skrenuta sa pozornice na publiku, gde su se u prvom redu nalazile njegova bivša i sadašnja supruga.

Bjanka Sensori i Kim Kardašijan zajedno su pratile ovaj događaj, te su još jednom dale do znanja da između njih dve sve odlično funkicioniše. Društvo su im pravila i deca Kim i Kanjea, sa kojima je Bjanka izgradila skladan odnos.

Inače, ovo je njihov prvi zajednički izlazak u javnosti, te je su korisnici društvenih mreža ostali šokirani ovim prizorom.

“Nisam to očekivao”, “O čemu bi, zaboga, pričale?”, “Ne znam, ali ovo je ludo”, pisali su na X-u.

Već mesecima unazad komentarišu se oskudni stajlinzi Kanjeove supruge za koje se smatra da je on kriv. Naime, Bjanka se neretko pojavljuje tako reći potpuno naga, što je Kim zasmetalo, te joj je tražila da se primereno oblači kada je u društvu njene dece.

Mesecima unazad komentarišu se oskudni stajlinzi Kanjeove supruge
Mesecima unazad komentarišu se oskudni stajlinzi Kanjeove suprugefoto: YE IN TOWN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Kim je rekla Kanjeu da joj smeta što se Bjanka tako oskudno oblači u blizini njihove dece. Iznenađena je što je Kanje dopustio Bjanki da takva napusti kuću – rekao je izvor za Daily Mail.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović/prenela:B.S.)