in

Bjanka Ćensori golih grudi na aerodromu

Foto: KHROME/GAMER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Ćensori gde god da se pojave u stopu ih prate paparaci. Skandalozni par koji je udarna medijska tema više od godinu dana fotografisan je na aerodromu u Los Anđelesu. Nije bilo iznenađenja, i Bjanka i Kanje pojavili su se u “zanimljivim izdanjima”.

Bjanka je fotografisana ispred privatnog aviona na aerodromu u Los Anđelesu u providnom trikou koji joj je potpuno otkrivao grudi, crnim čarapama i sandalama na nisku štiklu.

Zanimljivo je da je i pored kritika Bjankinog oca na račun njenog oblačenja i načina života, sa njom na putu bila je njena majka Aleksandrija koja je sada prvi put fotografisana zajedno sa ćerkom.

Kanje Vest na aerodromu bio je kao i obično u poslednje vreme u crnom od glave do pete, ali čuvena sportska modna marka “Adidas” na njegovoj dukserici je bila ispisana ćirilicom.

Mesecima unazad pisalo se da Kanje ima stroga pravila za svoju suprugu, tačnije pravilnik šta sme da oblači, kako da se ponaša, koliko da vežba i navodno ne dozvoljava joj da govori, što se ispostavilo kao neistinito jer je nekoliko puta Bjanka snimljena u razgovoru sa ljudima u prisustvu repera.

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / Blic žena/ Milorad Milovanović / Preela:M.S.)