in

Bjanka Ćensori bez brusa na ulici

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori već nekoliko dana za redom pravi potpuni haos na ulicama Los Anđelesa.

Bjanka Ćensori u prethodna dva dana prošetala se u helankama koje su joj oktrile zadnjicu, a dan kasnije izašla je u nakraćoj mini suknji na svetu. Ali, Ćensori nema nameru da stane, njeno sledeće provokativno izdanje je providna majica u boji kože. S obzirom na to da imala brushalter nije ništa prepustila mašti.

Bjanka Sensori pokazala je svoje bogatstvo u još jednom zapanjujućem izdanju u još jednom izlasku sa suprugom “Cheesecake Factory” restoranu u Los Anđelesu.

Ponovo je šokirala javnost
Ponovo je šokirala javnostfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle “tanga izdanja” ovaj put se odlučila da napravi jedan krug Los Anđelesom bez grudnjaka ispod potpuno topa u boji kože.

Ćensori pokazala je svoj uzani struk, dugačke noge, a grudi su bile u prvom planu.

Kanje za razliku od svoje supruge ne odustaje od izdanja “crno od glave do pete”. Očigledno je da on želi da njegova voljena bude glavna atrakcija.

Kada su fotografije dospele na društvenu mrežu X (Tviter) u komentarima ljudi više nisu mogli da veruju šta se događa: “Dojke joj se razlivaju po asflatu”, “Shvatili smo, imaš s**u, dosta više”, “Volela bih da se Kanje pojavi u topu i tangama, a da ona bude u crnom zakopčana”, “Vidi se da je boli uvo za sve”.

Bonus video:


00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

(Espreso / Blic žena / Milorad Milovanović/ Prenela:M.S.)