in

Bivši muž Monike Beluči

Bivši muž Monike Beluči

Monika Beluči, Foto: Profimedia

Gotovo da nije postojao događaj na kojem se Vensan Kasel nije pojavio sa 31 godinu mlađom suprugom, Tinom Kunaki. Njihova pojava oduvek je izazivala veliku pađnju, budući da je glumac višestruko stariji od od svoje lepše polovine.

Na Nedelji mode u Parizu, Tina se nedavno pojavila sama u neviđenom izdanju, nakon čega su počele spekulacije o njihovom odnosu.

Mnogi su pomislili da par više nije zajedno, te da je razlika u godinama postala sve očiglednija.

Nagađanja nisu prestajala, a sumnje je dodatno podgrejalo pojavljivanje Vensasna Kasela na premijeri Liaison Apple TV serije u Parizu i to u društvu koleginice Eve Grin.

Par je na ludi kamen stao još 2018. godine, a kruna njihove velike ljubavi jeste ćerka Amazonija.
Par je na ludi kamen stao još 2018. godine, a kruna njihove velike ljubavi jeste ćerka Amazonija.foto: Profimedia

Javnost je primetila da se glumac sa svojom ženom sve ređe pojavljuje na javnim mestima, međutim, drugih naznaka da u njihovom odnosu nešto nije u redu, nema.

Par je na ludi kamen stao još 2018. godine, a kruna njihove velike ljubavi jeste ćerka Amazonija. Njih dvoje kao par nikada nisu bili prihvaćeni, a komentari da Kasel pored mlade Tine izgleda kao starac postali su sve glasniji.

Uprkos svemu, njih dvoje nikada nisu pridavali značaj negativnim komentarima, te su se u svakoj prilici trudili da ljudima zapuše usta svojim zajedničkim pojavljivanjem.

Takođe su u svakoj prilici bili nasmejani, dok su izgledali veoma zaljubljeno. Međutim, ostaje da čekamo kada će se to ponovo desiti.

Bonus video:

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Still)