in

Bivšeg ošišala na spavanju, evo zašto

Bivšeg ošišala na spavanju, evo zašto

Nije se mnogo znalo o njihovom odnosu.

Pevačica Indira Radić muzičku karijeru je započela 1992. godine, pesmama „Iskreno mi kaži“, „Daj mi obećanje“, „Pamtimo ovo veče“ „Zbog tebe“ i drugim.

Sa godinama je samo ređala hitove, a onda je 2004. godine odlučila da se okrene pop zvuku. Ispostavilo se da je to bila dobra odluka i baš tada je snimila neke od najvećih hitova u svojoj karijeri.

U pitanju je album „Zmaj“, a pesme poput „Moj živote dal’ si živ“, „Bio si mi drag“, „Nisam sumnjala“ i druge i danas se slušaju na veseljima. Indira je bila najpopularnija i najtiražnija pevačica 2004. i 2005. godine i održala je dosta koncerata.

Dosta numera je za nju napisao Goran Ratković Rale, a dosta se pričalo i o njihovoj romansi.

Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Ljubav između Indire Radić i Gorana Ratkovića Raleta imala je razne turbulencije, a folkerka je znala da napravi haos.

Naime, pre devet godina se Indira navodno naljutila na Raleta jer je on radio pesme i drugim pevačima, piše Kurir.

Mnogo pre toga, Indira je postigla veliki uspeh u karijeri, s obzirom na to da joj je Rale radio pesme i za njen najuspešniji album „Zmaj“ iz 2004. godine.

U zlatnom periodu pevačicine karijere, Ratković joj je bio menadžer, kompozitor i producent, i navodno nije želeo da komponuje za druge izvođače.

Kako navodi izvor pomenutog medija, njihov odnos je bio veoma buran, a veza između pevačice i kompozitora navodno je trajala i pored toga što je on bio oženjen. Oni su, prema tvrdnjama, čak raskinuli 2009. godine, a par meseci kasnije su obnovili odnos.

Inače, jedan od Indirinih saradnika bio je prisutan kada je ona napravila neviđeni skandal Ratkoviću.

Goran Ratković Rale Foto: Instagram/raleratkovic

Bila je ljuta kad joj se on nije javljao, te je navodno histerisala zbog toga, i to pred ljudima. Okidač je bio rad na albumu „Istok, sever, jug i zapad“, kada je Radićeva čula pesme „Ide to s godinama“ i „Kiša“, koje su bile namenjene Ceci Ražnatović. Navodno je po svaku cenu želela da joj Rale ustupi te numere, pa je plakala i molila ga. To se isplatilo jer su pesme na kraju završile kod nje.

Izvor gorepomenutog medija navodi i kako se desio ozbiljan skandal kada su se Indira i Goran toliko posvađali, a pritom su bili pripiti. Kada je on otišao da spava, Radićeva je navodno uzela makaze i ošišala ga. Rale to nije ni primetio odmah, nego tek kada se probudio.

Dva meseca kasnije, Indira se u javnosti pojavila sa novim dečkom, koji se isto zove Goran, istakao je na kraju izvor.

Rale je, inače, bio vođa nekadašnjeg beogradskog metal benda „Metro“, ali je mnogim folk zvezdama napisao velike hitove.

Između ostalih, pisao je za  Lepu Brenu, Indiru Radić, Sašu Matića, Jelenu Karleušu, Seju Kalača, Stoju, Minu Kostić, Tanju Savić, Sanju Maletić, Velu, Šabana Šaulića, Daru Bubamaru, Viki Miljković, DJ Krmka, Anu Bekutu, Sanju Đorđević, Nedu Ukraden, Reni, Eru Ojdanić, Ćiru, Natašu Đorđević, Miloša Bojanića, Maju Marijanu, Alena Islamovića, Gogu Sekulić, Gocu Božinovsku, Gogu Filipović, Martu Savić, Kseniju Mijatović, Đanija, Cecu Slavković, Jašara Rahmedovskog, Šaku Polumentu, Gorana Vukušića, Cobea, Suzi, Draganu Mirković, Ivanu Brkić, Gordanu Jovanović…

BONUS VIDEO: Saša Kapor i Nikolina Kovač o svom braku