in

Bivša takmičarka emisije “Nikad nije kasno” nikad iskrenija

Bivša takmičarka emisije “Nikad nije kasno” nikad iskrenija

Otkako se pojavila u šouu „Nikad nije kasno” pa sve do pobede, nekadašnja takmičarka Zorica Erić uvek je otvoreno govorila o svojoj borbi s bolestima zavisnosti.

Gostujući u emisiji „Grand magazin“ mnoge je podsetila na svoju priču kojom je svakako zaintrigirala, a koja je poslužila mladima kao primer – da nauče na njenim greškama.

„Iskrena da budem, to se desilo zato što sam bila u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Bukvalno nemam drugo objašnjenje. Da se ne lažemo, nisam ja imala neki težak život, pa da sam poklekla pred nekim pritiscima. Jednostavno, to je bio splet čudnih okolnosti. Biću surovo iskrena, to je supstanca koja ti daje neki osećaj moći, snage, neke sreće. Stvarno je tako u početku i, ja sam poželela da ponovo iskusim te neke događaje koji su, naravno, kasnije postajali sve slabiji i slabiji, sa sve manje intenziteta, što je podrazumevalo uzimanje sve većih količina“, objašnjavala je Zorica u „Grand magazinu“, pa nastavila o tome koje je tačno supstance koristila i kada.

„Ništa nisam koristila osim kokaina, uglavnom se to komnzumiranje vezivalo za posao. Znači, kad odem da radim, tako krene. Daj da popijemo, piće, dva, tri. Ja sam već i govorila o tome javno, mi muzičari uvek kad se sastanemo i kad dođemo na svirke, kao, fora, pijemo da zagrejemo grlo, popijemo dve, tri čašice. Posle toga, meni dođu neke hajdučke ideje, dok ostalima naravno ne. Kod mene se konzumacija vezivala za posao samo, odnosno za konzumaciju alkohola. Nikada bez alkohola nisam uzimala. Bukvalno sam imala kod sebe, ali to sam skrivala i čekalo je sledeću tezgu“, izjavila je pevačica.

BONUS VIDEO: Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“