in

Bivša devojka Lea Dikaprija šokira slikom koja je nastala 6 dana posle porođaja

Bivša devojka Lea Dikaprija šokira slikom koja je nastala 6 dana posle porođaja

Manekenka Kendal Šuler se slikala s bebom u naručju i izazvala burne reakcije obožavalaca.

Kendal je pokazala svoju fit figuru samo šest dana nakon što je rodila drugo dete. Pozirala je u bikiniju s bebom u naručju.

„Šesti dan s Friday Fallon“, napisala je uz fotografiju. Mnogi su pohvalili njen izgled, ali većini je bilo teško da poveruju da se pre samo šest dana porodila.

Kendal ima 32 godine i prvi put je dospela na naslovnice kad je bila u vezi s Leonardom Dikaprijem 2011. godine, nakon njegovog razlaza s Blejk Lajvli. U aprilu 2017. s Džejkobom Pedranom dobila je sina, a sada je u vezi sa Zanderom Vilimentom s kojim živi u Sidneju.

Foto: JIBA / Backgrid Australia / Profimedia

I ubrzo posle prve trudnoće njene fotografije u bikiniju su šokirale obožavaoce, a ni tada ljudi nisu verovali da se radi o realnom telu žene neposredno posle porođaja.

Prvi porođaj je opisala ovako: „Naš mali čovel Rika Li Pedrana se pojavio na spektakularan način u 19:03 na uskršnje jutro. Hrabri mali čovek nije mogao da sačeka bolnicu i uskočio je pravo u tatino naručje, na podu kupatila kod kuće! Kakvih ludih 12 sati smo imali, osećamo se blagosloveno“.

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi