in

Bio je popularna Zvezda Granda i svi smo navijali za njega: Evo gde danas živi

Bio je popularna Zvezda Granda i svi smo navijali za njega: Evo gde danas živi

Godinama ga ne viđamo.

Slobodan Batjarević Cobe učestvovao je 2007. godine u „Zvezdama Granda“ i tom prilikom stekao veliku popularnost.

Nakon učešća, snimio je nekoliko singlova, a onda se povukao iz javnosti. Posvetio se porodičnom životu, a danas živi na relaciji Beograd – Berlin.

„Nigde nije bolje nego tamo gde si rođen i gde si odrastao. Posle korone sin je odlučio da se preseli u Berlin jer ima mnogo prijatelja tamo. Korona je bila samo kap koja je prelila čašu da se odluči na taj korak. Hvala Bogu super mu je tamo, živi srećno, zdrav je i to je najbitnije“, rekao je pevač i dodao:

„Kada sam ja u pitanju živim na relaciji Srbija-Nemačka. Takav način života prati me već dvadeset godina unazad. Ništa se posebno nije promenilo. Deca su mi u Nemačkoj, jedino to je novo, ali je najbitnije da su zadovoljni“, dodao je on za „Grand“.

U „Zvezdama Granda“ je učestvovao zajedno sa Radom Manojlović, Milanom Stankovićem, Milanom Dinčićem Dinčom i mnogim drugim poznatim pevačima.

„Da se skupi cela moja ekipa, tačnije nas sedam finalista, apsolutno bi oborili sve rekorde i gledanosti i posećenosti. Ponovo bi se napunile hale kao nekad, jer je moja sezona takmičara iz 2007. godine zaista bila jedinstvena. Bilo bi interesantno kada mi svi finalisti svimili novogodišnju pesmu i siguran sam da bi gledaoci voleli da nas ponovo vide zajedno.“

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit