in

Bili su u braku 10 godina, a zbog ovoga mu nije došla na sahranu

Bili su u braku 10 godina, a zbog ovoga mu nije došla na sahranu

Pevačica je iskreno govorila o bračnoj zajednici.

Neda Ukraden, veoma je dugo na estradnoj sceni, a javnost je donekle upućena u njen ljubavni život.

Ćerku Jelenu, dobila je u braku sa pokojnim rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim je bila u braku deset godina.

Jednom prilikom, govorila je da li bi mogla ponovo da stane na ludi kamen.

„Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava“, rekla je jednom prilikom Neda.

Neda Ukraden Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Inače, postojala je velika razlika u godinama između Nede i Milana, a pevačica ga je upoznala kada je imala samo 18 godina, dok je on bio 14 godina stariji od nje.

Na Tviteru se pojavila njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, na kojom su sa ćerkom Jelenom.

Inače, Milan Bilbija je preminuo 2013. godine, a Neda je tada rekla da nije došla na njegovu sahranu, jer je morala da čuva unuke koji su u tom trenutku bili veoma mali, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden posle 47 godina ponovo nastupa u Mts dvorani