in

“Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih, a sreli smo se deset godina kasnije”

“Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih, a sreli smo se deset godina kasnije”

Sanja Kužet podelila je svoju ljubavnu priču.

Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, važi za jedno od najlepših tv lica.

Iako je stekla veliku popularnost kao voditeljka ove emisije, o njenom privatnom životu se ne zna mnogo. Naime, Sanja je u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim je obnovila vezu nakon deset godina.

„Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari“, izjavila je lepa voditeljka jednom prilikom.

Ipak, njenog supruga retko viđamo, a Sanja dodaje da društvene mreže koristi samo u profesionalne svrhe.

„Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe“,  piše Hello.

Sa Nemanjom je dobila sina Strahinju, dok iz prvog braka ima sina Andriju. Sa prvim suprugom Zoranom i danas je odličnim odnosima.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete“, ispričala je voditeljka nedavno.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica