in

Bila je popularna voditeljka i pevačica Zvezda Granda, a onda se zbog ljubavi sa fudbalerom odrekla karijere

Bila je popularna voditeljka i pevačica Zvezda Granda, a onda se zbog ljubavi sa fudbalerom odrekla karijere

Proslavila se učešćem u Zvezdama Granda.

Silvija Nedeljković je publiku osvojila svojim glasom kada se pojavila u trećoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Ona je ispala nakon nekoliko krugova, ali je žiri odlučio da je vrati u takmičenje, te je u finalu osvojila sedmo mesto.

Nekadašnja pevačica je pored pevanja, publiku kupila i svojom harizmom, te smo je u četvrtoj sezoni pomenutog takmičenja pojavila kao voditeljka.

Silvija Nedeljković Foto: Zoran Lončarević

Ona je zajedno sa pevačem Nemanjom Stevanovićem činila voditeljski par, a u tom periodu se mnogo pričalo i o njihovoj prisnosti, te su svi mislili da su oni u tajnoj ljubavnoj vezi.

Silvija se nekoliko puta oglašavala ovim povodom, te je uvek isticala da su oni samo dobri prijatelji.

Nemanja i Silvija su nastavili da intrigiraju medije kada su snimili čak da dva dueta, a jedan od njih „Jedini jedina“ osvojio je treće mesto na Grandovom festivalu.

Silvija Nedeljković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja pevačica se 2007. godine oprobala i u serijalu „Plesom do snova“ i to kao takmičar, u kom je ispala u drugom emisiji.

Silvija Nedeljković se ubrzo nakon toga povukla sa javne scene i svoju sreću pronašla pored golmana Saše Stamenkovića koji svoju sreću gradi u Azerbejdžanu.

„Lepo nam je u Bakuu. Slobodno vreme provodimo sa našim ljudima. Silvija i ja stvarno uživamo. Mogu vam reći da Silvija posle svake proslave trpi kritike da se što pre vrati na scenu. Najuporniji u nameri da je vrate su Uroš Matić i njegova supruga Jelena“, izjavio je Silvijin suprug Saša za Kurir pre godinu dana – rekao je sa smeškom Saša Stamenković tada.

BONUS VIDEO: Evo šta nikada da ne pitate Cecu! Samo smo pomenuli Titel, naljutila se i otišla