in

„Biće to šou za pamćenje, pridružite mi se“

„Biće to šou za pamćenje, pridružite mi se“

Za tačno nedelju dana u beogradskoj Štark Arena počinje Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, regionalna ceremonija dodele muzičkih priznanja koju organizuje Skymusic.

Najveće muzičke zvezde regiona nastupiće 25. i 26. januara, a pripreme za događaj uveliko traju.

Interesovanje publike je veliko, pa zbog veoma ograničenih količina ulaznica za nivo 200, od juče je u prodaju pušten i nivo 400. Ulaznice su dostupne putem efinity.rs, aplikacije e_Finity, u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

MAC, za čiju je organizaciju zadužen Skymusic, poput prethodna dva izdanja, i ovaj put okupiće popularna muzička imena iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a jedna od njih biće i pevačica Jelena Rozga, pored toga što će u okviru svoje regionalne turneje nastupiti 07. aprila u Beogradu u organizaciji Skymusic-a, zapažen nastup imaće i prvog dana ceremonije, 25. januara u Štark Areni.

Tim povodom, Jelena je pozvala svoje fanove da budu deo ovog muzičkog događaja.

Jelena Rozga Foto: John Pavlish

„Jako se radujem što ću i ove godine učestvovati na MAC-u, ceremoniji koja zaista po svim kriterijumuma može da parira najvećim svetskim muzičkim događajima. Imala sam čast da učestvujem u prva dva MAC izdanja, kada sam predstavila svoje pesme ‘Moje proljeće’ i ‘Sveto pismo’. Radujem se što ću i ove godine imati prilike da 25. januara podelim pozornicu sa svojim dragim kolegama. Mojoj publici i svima onima koji dođu obećavam spektakularan nastup, i pozivam ih da mi se tog dana pridruže u Štark areni. Znam da će se i druge kolege jako potruditi i da ćemo napraviti šou za pamćenje“, istakla je ona.

Jelena je nominovana u kategorijama VIRAL i KOLABORACIJA za numere „Ti i ja“ koju je snimila sa Sašom Matićem i numeru „Zar je ljubav spala na to“ koju je otpevala sa Matijom Cvekom, a za koje publika može da glasa putem putem zvaničnog sajta MAC-a i putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije.

Svoje učešće na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja, i sastav 2Bona.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit