in

Bez trunke šminke rida i jeca, a Ben Aflek je razlog! (VIDEO)

Pevačica Dženifer Lopez nedavno je izazvala pažnju javnosti svojim emotivnim izlivima u novom dokumentarcu “The greatest love story never told“. Ona je otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema suprugu Benu Afleku, što je izazvalo mnogo pažnje.

Dženifer je rešila totalno da ogoli dušu. Ne samo što se maltene gušila u suzama, već je pristala da se snimi bez trunke šminke, vidno natečenog lica, kose neuredno vezane u rep, dok sedi u crnom duksu. Na prvi pogled, retko ko bi prepoznao latino zvezdu.

Dženifer je otkrila da je Ben bio inspiracija za njen nezavisni dokumentarni film, čiji je proces stvaranja bio prožet čitanjem Benovih ljubavnih pisama. Ona je otvoreno priznala da je Benu bilo neugodno što je ponovo postao centar pažnje zbog filma, ali da je ipak podržao njen umetnički izraz.

Osećate se da neprestano izneveravate nekoga, to se dešava ponovo i ponovo. Osećate se kao da neprestano grešite u svemu. Nekad neprestano mislite i društvo vam to nameće da niste dovoljno dobri. Niste dovoljno dobri na sceni, niste dovoljno dobri u filmu, niste dovoljno dobri kao majka, niste dovoljno dobri kao partner, niste dovoljno dobri kao žena, jednostavno niste dovoljno dobri. A jedino što želite je da budete najbolji u svakoj toj verziji. I to je tako teško – samo je jedan segment ovog dokumetarca.

 

 

Dženifer ističe da je upravo uz Bena shvatila da je dovoljno dobra.

Zato što nisam imala tako visoko mišljenje o sebi, nije imao ni svet. To se podudaralo, a onda je došao Ben. Ono što je on rekao i ono što je video u meni me je ubedilo da verujem o sebe, a to dolazi samo iz ljubavi. Niko drugi nije mogao da me natera da vidim to u sebi. Veoma je dirljivo – istakla je pevačica.

Dok je govorila o svom mužu, Dženifer nije mogla da zadrži suze, ističući koliko je Benova ljubav uticala na nju. Ona je istakla da je Ben bio ključni faktor u tome da ona počne da veruje u sebe, te je otkrila da je to za nju veoma dirljivo iskustvo.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /