in

Ben Aflek i Met Dejmon do te mere veruju jedan drugom da su bili spremni na ovaj korak

Ben Aflek i Met Dejmon do te mere veruju jedan drugom da su bili spremni na ovaj korak

Prijatelji su od srednje škole.

Glumci Ben Aflek i Met Dejmon otkrili su da su delili bankovni račun u kasnim 80-im, odnosno dok su bili tinejdžeri.

Njih dvojica su otkrili da su račuin punili novcem od uloga, a koristili su ga za audicije i igranje igrica. U to vreme su bili cimeri te su pomagali jedan drugom na sve načine da uspeju u glumačkoj karijeri.

„Hteli smo da budemo tu jedan za drugoga. Bilo je to u stilu: ‘Nećeš biti sam. Neću biti sam. Idemo ovo da uradimo zajedno’“, otkrio je Aflek prilikom gostovanja u podkastu „The Bill Simmons“.

Dejmon je dodao da je odluka da dele novac bila prilično neobična. Sve dok je jedan od njih imao novca, znali su da im neće isključiti struju.

Met Dejmon, Ben Aflek Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

„Nakon jedne uloge u ‘Geronimu’ imao sam oko 35 hiljada u banci. Rekao sam mu: ‘Mirni smo godinu dana’“, prisetio se Met.

Glumci su dodali i da su imali pravila o uzimanju novca s računa. Deset dolara dnevno koristili su za igranje igrica, a preostali novac za audicije.

„Na kraju smo dopustili sebi i da pokušamo da kupimo pivo, ali to nam nikad nije upalilo“, opisao je Dejmon.

Gotovo tri decenije kasnije banka u kojoj su imali račuin je zatvorena, ali njih dvojica i dalje rade zajedno. Nedavno su sarađivali na ostvarenju „Air“ koja će početkom aprila biti prikazan u SAD.

BONUS VIDEO: Top 5 holivudskih macana koji su se uništili botoksom