in

Ben Aflek i Dženifer se ljube nasred ulice

Foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Objavljene su nove fotografije poznatog para Dženifer Lopez i Bena Afleka. Srećom, ovaj put se ne radi o njihovoj svađi u javnosti kao što je to bio slučaj više puta ranije. Poznati supružnici fotografisani su kako se ljube u Kaliforniji. I nisu to bili poljupci kao svaki drugi, već oni prilično strastveni.

Slike su veoma zapažene na Instagramu, komentariše se da je divno videti da ljubav cveta, a odjekuje i ovaj komentar: “Nađite sobu!”. Scena je zabeležena prekjuče, usred bela dana i jedna je od najslobodnijih ovog poznatog para, za sada.

Dženifer Lopez i Ben Aflek iznenadili su mnoge odlukom 2022. da obnove staru ljubav, a onda i da je krunišu brakom, dva puta, u Las Vegasu pa u Džordžiji.

Slike su veoma zapažene na Instagramu
Slike su veoma zapažene na Instagramufoto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle venčanja i tokom medenog meseca u Italiji desili su se novi neočekivano obrti jer večito smrknut glumac i reditelj nije se uklapao sa očekivanjima fanova koji su se nadali da će ga videti u daleko drugačijem raspoloženju.

Situaciju su dodatno zakomplikovale njihove svađe u javnosti, između ostalog i sitne razmirice na crvenom tepihu. Dženifer Lopez je nedavno prokomentarisala to, sa akcentom na (ne)raspoloženju svog muža, tvrdeći da je sa njihovom vezom sve u najboiljem redu.

Pevačica je ranije neprijatne momente “peglala” izlivima nežnosti na društvenim mrežama. Novim poljupcima nije prethodila javna svađa, ali je poznati par i te kako svestan da su stalno pod lupom.

Bonus video:


00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)