in

Baka Prase uzvraća udarac FOTO

Baka Prase uzvraća udarac FOTO

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, najavio je da otvara novi restoran brze hrane “Kod Bake”, nakon što je jedan od prethodnih zapaljen i demoliran.

Lokal brze hrane na Tošinom bunaru u potpunosti je demoliran nakon što je na njega bačen molotovljev koktel. O ovom slučaju je izveštavao i portal Nova.rs, a sam Baka Prase je putem društvenih mreža napisao da je slučaj prijavljen policiji.

Sada se ponovo oglasio na Instagramu i tvrdi da otvara novi lokal.

„Ne mogu go*vna klošarska da pale lokale koliko ja mogu da ih otvorim. Zakupljen prostor Goce Delčeva – Ulica gladnih, otvaranje soon“, napisao je Prase na Instagramu.

Foto: Printscreen / Instagram

Jutjuber ima svoje restorane brze hrane na nekoliko lokacija u Beogradu. Nakon što je jedan zapaljen, tvrdi da će ga zameniti novim, na drugoj lokaciji na Novom Beogradu.

Portal Nova.rs juče je obišao restoran koji je zapaljen. Jedan od zaposlenih koje smo zatekli na licu mesta izjavio je da je šteta ogromna.

„Šteta je ogromna, neće raditi pet dana sigurno. Mnogo hejtera. Strašno. Neko je bacio nešto zapaljivo tokom noći“, rekao je zaposleni sa lica mesta.

Fotografije i video snimak sa lica mesta možete pogledati na linku.

BONUS VIDEO: Zapaljen lokal Bake Praseta