in

Baka Prase šokirao sve izjavom o zemljotresu u Turskoj

Baka Prase šokirao sve izjavom o zemljotresu u Turskoj

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često privlači pažnju javnosti svojim izjavima.

Jutjuber Baka Prase šokirao je brojne pratioce tokom jednog svog lajva kada se dotakao aktuelne teme, strašnog zemljotresa u Turskoj.

Dok su mediji iznova prenosili najnovije vesti iz ugroženih oblasti, kao i broj stradalih i povređenih, ogroman broj ljudi odazvao se različitim vidovima pružanja pomoći Turskoj.

Bogdan Ilić je imao drugačije mišljenje od većine kada je u pitanju ova tema.

Kako je objasnio, „ne oseća nikakvu ljubav prema Turskoj“, pa samim tim smatra da nema razloga da na takav način i reaguje. Naglasio je da mu je svakako žao zbog stradanja i teške situacije, ali se pritom zapitao se da li su „svi to kolektivno oboleli“, čime se osvrnuo na sve koji su mu sugerisali da donira novac.

„Krivo mi je, ali… Lik se ispucao – doniraj Turskoj. Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod buraz i, tad ću da im doniram. Daj žiro račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate“, istakao je Ilić, a pojedini detalji pomenutog lajva ubrzo su završili i na drugim društvenim mrežama.

@kliperator_mc Ceo video na mom yt kanalu! #fyp #fypシ #fy #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #bakaprase ♬ som original – 🎧

„Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Šta više, nemam razloga da ih gotivim dva odsto. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško ‘kao zemljotres, ludilo sve’. Nije da ja neću da doniram samo zato što nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih je imao? Nemam“, objašnjavao je svoj stav Baka Prase.

BONUS VIDEO: Kako je poznati jutjuber morao da puni svoj Tesla automobil na Jahorini a kako to radi u Beogradu