in

Baka Prase kaže i da zna ko mu je zapalio restoran VIDEO

Baka Prase kaže i da zna ko mu je zapalio restoran VIDEO

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je da otvara još pet lokala brze hrane u Srbiji, a tvrdi i da zna ko mu je zapalio lokal kod Tošinog bunara na Novom Beogradu.

U seriji Instagram fotografija koje je objavio sinoć, kontroverzni jutjuber tvrdi da „hejteri nemaju toliko molotovljevih koktela koliko on može da otvori restorana“. Prvobitno je najavio otvaranje jednog restorana u Ulici gladnih na Novom Beogradu, a sada još pet novih. Što znači da će ukupno imati jedanaest restorana brze hrane.

Interesantno je i to da će pored dva nova restorana u Beogradu i renoviranog restorana koji je prethodno zapaljen, otvoriti još dva restorana u Jagodini i još dva restorana u Novom Sadu.

Foto: Instagram/bakaprase

„Čemu loženje hejteri, alo konkurencija na aparatima, sledeći put bacite 2 koktela da se ne blamirate“, napisao je Prase na Instagramu.

Potom je objavio i video klip u kojem je pokazao snimak sa nadzorne kamere i tvrdi da zna ko mu je zapalio restoran.

Foto: Instagram/bakaprase

„Šteta je prilično velika, sve je izgorelo, radimo procenu štete, oko 15 hiljada evra je šteta, ali to je što je“, rekao je on.

Foto: Instagram/bakaprase

„Kažu da je neko iskusan, u jednoj ruci je imao ciglu. Saznao sam ko mi je zapalio lokal, nisam platio reket nikome. Sve ćemo saznati, počinilac će biti nađen, ne znam ko je to uradio da li konkurencija. Sve je izgorelo, nije svejedno svakako. Što više pričam o ovome, ne mogu da verujem da je neko sposoban da ovako nešto uradi“, rekao je Bogdan.

Foto: Instagram/bakaprase

„Hvala vatrogascima i policiji na ekstremno brzoj reakciji, da nisu reagovali vreme, neko bi izgubio život. Ljudi koji rade ovde će i dalje dobijati plate“, dodao je on.

BONUS VIDEO: Izgoreo lokal Baka Praseta