in

Astrolozi predvideli brak trudnoj Anastasiji Ražnatović i Nemanji Gudelju

Astrolozi predvideli brak trudnoj Anastasiji Ražnatović i Nemanji Gudelju

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, je trudna, navodi “Blic”. Pevačica se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, a astrolozi su ranije to i predvideli.

„On može da joj da ono što joj je potrebno da stekne samopouzdanje. Činjenica je da oboje imaju dosta jak uticaj svoje porodice privatne, međutim, osoba sa horoskopom kao što je Gudelj, on zna šta želi u životu, bez obzira na uticaj porodice, ako mu je iskreno stalo do te veze, on će njoj to omogućiti. Ono što je ovde vrlo pozitivno i što može da ne samo trenutno inspiriše nego da utiče i na dalju perspektivu odnosa, jeste harmoničnost njegove Venere po pitanju erosa, strasti, sve se to dešava u vazdušnim znacima, vrlo intenzivno i žestoko. Velika hemija“, rekao je astrolog Dušan Cincović ranije za Nova.rs.

Šta budućnost može da donese? Ona sama mora da prevaziđe svoje strahove, a on može da dobije od nje ono što sa drugim osobama nije mogao da ima. Ne bih rekao da ta veza nema perspektivu, ako oboje žele i imaju volju i snagu, prvenstveno mislim na nju. Mogu da ostvare vezu, od srca im to i želim“, rekao je astrolog Dušan Cincović ranije za Nova.rs.

Druga astrološkinja je ranije za „24sedam“ rekla da su njih dvoje sudbinski povezani.

„Paru su prve kuće u Ovnu. Te kuće, inače pokazuju kako nas drugi vide, kao i kako bismo mi voleli da nas okruženje posmatra i prihvata. Ražnatovićeva i Gudelj su po tom pitanju gotovo isti, jer ih definiše isti znak. U njenoj prvoj kući je Venera, a u njegovoj sedmoj, bukvalno nasuprot njene prve, isto. Može se reći da su s te strane sudbinski povezani i da će ih ona spasiti od onoga što Blizanac i Škorpija mogu da poruše. Venera će ih ‘gurati’, jer im je oboma ista suština po pitanju ove ljubavi“, rekla je astrološkinja za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović o momku Nemanji Gudelju