in

Arina oštro istakla šta misli o popularnom glumcu

Miloš se nakon ove poruke nije oglašavao u medijima, ali mu svakako neće biti milo kada čuje o čemu se radi.

Šarmantna mlada plesačica iz Rusije – Arina Vološina godinu dana je bila u vezi sa Milošem Bikovićem, ali su svoju ljubav čuvali daleko od očiju javnosti.

Upoznali su se na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je glumac došao na poziv čuvenog režisera Nikite Mihalkova.

Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je „gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog“, a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je Arina.

– U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori – tvrdi ova devojka.

– Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina.

Ovim povodom upitali smo Miloša za komentar, ali do momenta objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Podsetimo, vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Glumac je tada snimljen na večeri magazina „InStyle“ u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Miloš se ovim povodom nije oglašavao, a protekle zime je plesačicu upoznao sa svojim prijateljima sa klase, na zajedničkom planinarenju širom Srbije.

Ostaje da vidimo hoće li se ovaj odnos zaista završiti na korektan način.